woensdag 5 april 2017

Verkoopstyling

Twee weken geleden had ik een super leuke opdracht, namelijk de interieurstyling verzorgen van een mooie hoekwoning die te koop is!

Als je van plan bent om je huis te gaan verkopen komt er altijd van alles bij kijken. Natuurlijk kun je je huis zo te koop zetten, maar als je graag wilt dat potentiĆ«le kopers zichzelf er in kunnen zien wonen, dan kun kiezen om je interieur opnieuw te laten stylen. 
Zo kreeg ik de opdracht om een kant en klare hoekwoning verkoop klaar te maken.
Een super leuke opdracht, want hierbij moet je je creativiteit gebruiken om zoveel mogelijk ruimte te laten zien. 


De woning is een instap klare hoekwoning met een nieuwe keuken en badkamer. De woonkamer is verbonden met de open keuken, waardoor er veel licht naar binnen komt. 
De kamers boven zijn netjes en ruimtelijk en er is een grote zolder met veel opbergruimte. 


In de woonkamer heb ik de opstelling van de bank omgedraaid. Zo krijg je een nog ruimere zithoek en kun je goed zien wat de mogelijkheden zijn. Er kan bijvoorbeeld makkelijk een grote hoekbank staan of een grote 3-zitter met fauteuil. 


De mooie nieuwe hoekkeuken is van alle gemakken voorzien. Er is veel kastruimte in de keuken, maar naast de keuken zit ook nog de trapkast voor extra opbergruimte. 
Wat de styling betreft heb ik alleen de hoognodige spullen laten staan. De keuken is op zich zelf al mooi.


Boven zijn de ruimtes mooi licht door de witte muren en de lichte vloer.
Om de styling van beneden door te voeren naar boven is alles fris en naturel gebleven, met hier en daar een kleuraccent. Denk hierbij aan de opmaak van de bedden, vloerkleed en de accessoires. 








Deze hoekwoning is sinds vorige week te koop. Wil je er meer over weten en zien, klik dan op de onderstaande link:
http://www.funda.nl/koop/steenbergen-nb/huis-85552273-panneman-61/

Mocht je nou je huis te koop willen zetten, je huis niet verkocht krijgen of graag advies op het gebied van verkoopstyling en interieurstyling willen? Neem dan gerust contact met mij op.


X.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten